Loading, please wait...
:

product description page

Acceptance and Commitment Therapy Bij Kinderen En Jongeren (Paperback) (G. M. Samsen)

Acceptance and Commitment Therapy Bij Kinderen En Jongeren (Paperback) (G. M. Samsen) - image 1 of 1

About this item

Acceptatie en Commitment Therapie bij kinderen en jongeren is een dynamisch werkboek, waarbij alle elementen/vaardigheden voor psychologische flexibiliteit aanwezig zijn, maar waar de volgorde minder vast staat. Het werkboek wordt gebruikt als  een soort kaartenbak met oefeningen die los gebruikt kunnen worden of als geheel: achter elkaar, door elkaar.

Dit werkboek heeft als doel voldoende algemene theoretische ondersteuning te bieden voor onbekenden met de methodiek om het toe te kunnen passen. De uitgave is een aanvulling op bestaande boeken over de theorie en praktijk vanwege de theoretische koppeling van ACT met kinderen en jongeren; de oefeningen en metaforen die worden gebruikt,  zijn aangepast op de belevingswereld en ontwikkelingsniveau van kinderen en jongeren. Vanwege de grote verzameling van oefeningen en metaforen, gepresenteerd als ‘kaartenbak’ in dit werkboek, zijn onbekenden met ACT eerder geneigd de methodiek toe te passen.

Genre: Psychology
Format: Paperback
Publisher: Springer Verlag
Author: G. M. Samsen
Language: Dutch
Street Date: April 7, 2017
TCIN: 51544578
UPC: 9789036814379
Item Number (DPCI): 248-24-2791
If the item details above aren’t accurate or complete, we want to know about it. Report incorrect product info.
$47.49
MSRPwas $49.99
Shipping temporarily out of stock
Not in stores

Guest reviews

Prices, promotions, styles and availability may vary by store & online. See our price match guarantee. See how a store is chosen for you.