:

product description page

Bekkenpijn Tijdens En Na De Zwangerschap - Professional (Hardcover) (Cecile C. M. Ru00f6st)

Bekkenpijn Tijdens En Na De Zwangerschap - Professional (Hardcover) (Cecile C. M. Ru00f6st) - image 1 of 1

About this item

Bekkenpijn is goed te behandelen, óók tijdens de zwangerschap
Tijdens haar eigen zwangerschappen maakte Cecile Röst ernstige bekkenpijn mee. Deze persoonlijke ervaring combineerde ze met haar professionele kennis als orthopedisch manueel therapeute. Zo kwam zij tot een effectieve aanpak van bekkenpijn. De afgelopen 15 jaar heeft ze veel wetenschappelijk onderzoek verricht. Inmiddels wordt de Röstmethode veelvuldig toegepast door patiënten én hulpverleners, en wordt deze aangeraden door verloskundigen en artsen in heel Nederland maar ook daarbuiten.
De patiënten die de Röstmethode volgen, gebruiken geen hulpmiddelen zoals een bekkenband of rolstoel. In de behandeling staat niet het bestrijden van de pijn centraal, maar het weer doeltreffend kunnen gebruiken van het lichaam. Als het lichaam weer naar behoren functioneert, neemt de pijn af. Op den duur zal de pijn zo goed als verdwijnen.
Bekkenpijn tijdens en na de zwangerschap is niet alleen een grote steun voor vrouwen met bekkenpijn, maar ook voor hulpverleners die hun patiënten van goed onderbouwde, veilige zorg willen voorzien. De Röstmethode kan worden toegepast tijdens de zwangerschap, bij vrouwen in de overgang, bij mannen en vrouwen met chronische pijnproblemen in onderrug of bekken, en ook bij kinderen met bedplasproblemen of pijnklachten in de bekkenregio.
In deze derde, herziene druk van Bekkenpijn tijdens en na de zwangerschap is de basistherapie aangevuld met behandeltechnieken uit andere methodes, die kunnen worden toegepast bij patiënten met afwijkende of meer complexe klachten.
Genre: Medical
Format: Hardcover
Publisher: Springer Verlag
Author: Cecile C. M. Ru00f6st
Language: Dutch
Street Date: March 28, 2017
TCIN: 51684432
UPC: 9789036812832
Item Number (DPCI): 248-28-4591
If the item details above aren’t accurate or complete, we want to know about it. Report incorrect product info.

Guest reviews

Prices, promotions, styles and availability may vary by store & online. See our price match guarantee. See how a store is chosen for you.