Loading, please wait...
:

product description page

Centrale Sensitisatiepijn in De Klinische Praktijk (Paperback) (Jo Nijs)

Centrale Sensitisatiepijn in De Klinische Praktijk (Paperback) (Jo Nijs) - image 1 of 1
Shipping
not available
Not in stores

About this item

Bij (para)medische professionals groeit het besef dat de pijnneurowetenschappen een belangrijke rol spelen in de praktijk van het (para)medisch handelen. Dit handige boek speelt in op de groeiende vraag naar verdieping over de implementatie van pijnneurowetenschappen in het klinisch handelen. Het geeft een praktische handleiding voor het klinisch herkennen en behandelen van patiënten met centrale sensitisatie.

Welke behandelvaardigheden heeft de (para) medische professional nodig om patiënten met centrale sensitisatie te begeleiden? Wat is de plaats van farmacotherapie, pijneducatie, cognitieve gedragstherapie en oefentherapie in de behandeling van centrale sensitisatie? Het concept centrale sensitisatie wordt toegelicht aan de hand van casussen uit de klinische praktijk: pijn bij kanker, nekpijn en lage rugpijn.

Centrale sensitisatie in de klinische praktijk is relevant voor alle (para) medisch disciplines die met chronische pijn patiënten werken, zoals fysiotherapeuten, manueeltherapeuten, oefentherapeuten en revalidatieartsen.

Number of Pages: 200
Genre: Medical
Format: Paperback
Publisher: Springer Verlag
Author: Jo Nijs
Language: Dutch
Street Date: November 25, 2016
TCIN: 51656839
UPC: 9789036809245
Item Number (DPCI): 248-27-6649
If the item details above aren’t accurate or complete, we want to know about it. Report incorrect product info.

Prices, promotions, styles and availability may vary by store & online. See our price match guarantee. See how a store is chosen for you.


*See offer details. Restrictions apply. Pricing, promotions and availability may vary by location and at Target.com.