Loading, please wait...
:

product description page

Eerste Hulp Bij Faalangst + Digital Download : Faalangsttraining Voor Jongeren Van 10 Tot 18 Jaar

Eerste Hulp Bij Faalangst + Digital Download : Faalangsttraining Voor Jongeren Van 10 Tot 18 Jaar - image 1 of 1

About this item

In het basisonderwijs lijdt ongeveer één op de tien kinderen aan faalangst. In het voortgezet onderwijs is dat, in de eindexamenperiode, opgelopen tot één op de vijf. Vooral kinderen met weinig zelfvertrouwen zijn het slachtoffer, zowel jongens als meisjes.

Voor de leeftijdscategorie van 9 tot 12 jaar bieden we de sinds 2009 uitgegeven training Je bibbers de baas – Werkboek en Handboek. Voor de oudere kinderen hebben we op dit moment nog niets in ons portfolio – dit uitgavevoorstellen is een een mooi aanvulling op de bestaande training en stelt ons in staat voor alle leeftijdscategorieen een training aan te bieden.

De training van bovengenoemde auteurs is eerder uitgegeven door Kwintessens en was in eerste instantie bedoeld voor docenten die opgeleid zijn om leerlingen met faalangst te begeleiden. Kort na de eerste uitgave in 2012 vond er binnen deze uitgeverij een reorganisatie plaats waardoor de doelgroep van deze training weg viel. Inmiddels zijn de auteursrechten teruggegeven aan de auteurs. De inhoud van de training biedt voldoende mogelijkheden om te herschrijven en aan te passen naar onze doelgroep. De auteurs vullen de bestaande kopij ook aan met nieuwe content waar  meer ruimte wordt ingeruimd voor onderbouwing: meer tekst per bijeenkomst en meer achtergrondinformatie.

Genre: Psychology
Format: Paperback
Publisher: Springer Verlag
Author: Petra Lahr & Daphne Rijkee
Language: Dutch
Street Date: January 30, 2017
TCIN: 51564181
UPC: 9789036815758
Item Number (DPCI): 248-26-1365
If the item details above aren’t accurate or complete, we want to know about it. Report incorrect product info.

Guest reviews

Prices, promotions, styles and availability may vary by store & online. See our price match guarantee. See how a store is chosen for you.