Loading, please wait...
:

product description page

Functioneel Urologische En Seksuele Klachten Bij De Man : De Mannenkliniek in De Praktijk (Paperback)

Functioneel Urologische En Seksuele Klachten Bij De Man : De Mannenkliniek in De Praktijk (Paperback) - image 1 of 1

About this item

In uw handen ligt het boek dat is geschreven voor huisartsen,is samengesteld onder redactie van huisartsen en gaat over problemen die vooraloudere mannen treffen, zoals mictieklachten, seksuele functiestoornissen en bekkenpijn.Enkele onderwerpen, zoals vroegtijdige zaadlozing, betreffen echter ook jongemannen.

De schrijvers van dit boek zijn allen gespecialiseerd inbeschreven onderwerpen. Het boek is te gebruiken als naslagwerk, maar is ookbedoeld als praktische instructie voor (huis)artsen bij het doen van medischehandelingen, zoals een rectaal toucher.

In vele gevallen kan eenvoudige voorlichting al voldoende effectiefzijn (bijvoorbeeld met instructie voor oefeningen, of het gebruik van eenglijmiddel of het aanpassen van de eisen die de man zichzelf stelt aan reëlemogelijkheden), en soms is medicamenteuze behandeling nodig om het probleem teverhelpen. Bij gecompliceerde problemen zal verwijzing of naar de specialist ofnaar een daartoe speciaal uitgeruste huisarts plaatsvinden. Daar waarhuisartsgeneeskundige richtlijnen beschikbaar zijn worden deze aangehouden. Ditboek geeft ook ruimte aan de wensen en gedachten van de patiënt zelf, die staatimmers bij functiestoornissen centraal in de behandeling.

De redactie meent dat in dit boek voor de huisarts belangrijkeinformatie over deze onderwerpen op praktische wijze is vastgelegd.

Dr.Bert-Jan de Boer is huisarts/medisch seksuoloog FECSM, werkzaam bij het UniversitairMedisch Centrum Utrecht en bij Mannenkliniek de Boer: Mannen, Gezondheid &Zorg, Baarn.

Dr.Adrie Heijnen is huisarts-seksuoloog NVVS + FECSM en Lid van SEKSHAG, werkzaambij Huisartsenpraktijk Heijnen & de Meij, Amsterdam en bij het SeksuologieCentrum Amsterdam.

Genre: Medical
Format: Paperback
Publisher: Springer Verlag
Language: Dutch
Street Date: October 17, 2016
TCIN: 51718620
UPC: 9789036813976
Item Number (DPCI): 248-29-3527
If the item details above aren’t accurate or complete, we want to know about it. Report incorrect product info.

Guest reviews

Prices, promotions, styles and availability may vary by store & online. See our price match guarantee. See how a store is chosen for you.