product description page

Functioneel Urologische En Seksuele Klachten Bij De Man : De Mannenkliniek in De Praktijk (Paperback)

$59.99
shipping not available
free order pickup not available
not sold at Manhattan Herald Square

about this item

In uw handen ligt het boek dat is geschreven voor huisartsen,is samengesteld onder redactie van huisartsen en gaat over problemen die vooraloudere mannen treffen, zoals mictieklachten, seksuele functiestoornissen en bekkenpijn.Enkele onderwerpen, zoals vroegtijdige zaadlozing, betreffen echter ook jongemannen.

De schrijvers van dit boek zijn allen gespecialiseerd inbeschreven onderwerpen. Het boek is te gebruiken als naslagwerk, maar is ookbedoeld als praktische instructie voor (huis)artsen bij het doen van medischehandelingen, zoals een rectaal toucher.

In vele gevallen kan eenvoudige voorlichting al voldoende effectiefzijn (bijvoorbeeld met instructie voor oefeningen, of het gebruik van eenglijmiddel of het aanpassen van de eisen die de man zichzelf stelt aan reëlemogelijkheden), en soms is medicamenteuze behandeling nodig om het probleem teverhelpen. Bij gecompliceerde problemen zal verwijzing of naar de specialist ofnaar een daartoe speciaal uitgeruste huisarts plaatsvinden. Daar waarhuisartsgeneeskundige richtlijnen beschikbaar zijn worden deze aangehouden. Ditboek geeft ook ruimte aan de wensen en gedachten van de patiënt zelf, die staatimmers bij functiestoornissen centraal in de behandeling.

De redactie meent dat in dit boek voor de huisarts belangrijkeinformatie over deze onderwerpen op praktische wijze is vastgelegd.

Dr.Bert-Jan de Boer is huisarts/medisch seksuoloog FECSM, werkzaam bij het UniversitairMedisch Centrum Utrecht en bij Mannenkliniek de Boer: Mannen, Gezondheid &Zorg, Baarn.

Dr.Adrie Heijnen is huisarts-seksuoloog NVVS + FECSM en Lid van SEKSHAG, werkzaambij Huisartsenpraktijk Heijnen & de Meij, Amsterdam en bij het SeksuologieCentrum Amsterdam.


trending health & fitness

 • You Are a Badass: How to Stop Doubting Your Greatness and Start Living an Awesome Life (Paperback) by Jen Sincero

  $12.09

 • Milk and Honey by Rupi Kaur (Paperback)

  $11.99

 • 100 Days to Brave: Devotions for Unlocking Your Most Courage (Hardcover) (Annie F. Downs)

  $12.74

 • Grace, Not Perfection: Embracing Simplicity, Celebrating Joy (Hardcover) (Emily Ley)

  $12.74

 • 52 Lists for Happiness : Weekly Journaling Inspiration for Positivity, Balance, and Joy (Hardcover)

  $11.86

recommended

 • SheaMoisture® Mongongo & Hemp Seed Oils High Porosity Moisture-Seal Shampoo - 13 fl oz

  $10.99

 • 2018 TF Publishing Desk Calendar

 • Employment Discrimination (Paperback) (Joel Wm. Friedman)

  $50.30

 • Thousands : Poems (Paperback) (Lightsey Darst)

  $11.56

 • Love Print Throw Pillow Collection - Surya

  $20.99 - $27.99


from the manufacturer


guest reviews

Prices, promotions, styles and availability may vary by store & online. See our price match guarantee. See how a store is chosen for you.