:

product description page

Ganganalyse En Looptraining : Voor De Paramedicus (Paperback) (J. Deckers & D. Beckers)

Ganganalyse En Looptraining : Voor De Paramedicus (Paperback) (J. Deckers & D. Beckers) - image 1 of 1

About this item

Veel somatische letsels en aandoeningen leiden tot een verstoring van het normale gaan of lopen. Fysiotherapeuten en paramedici worden dan ook dagelijks geconfronteerd met problemen op dit gebied. Dit boek behandelt op een gestructureerde wijze de ganganalyse als basis voor een therapeutische looptraining.

Ganganalyse en looptraining bespreekt het normale loopbeeld en gaat vervolgens dieper in op specifieke loopafwijkingen. Zowel orthopedische als perifere en centrale neurologische aandoeningen komen hierbij aan bod. Daarnaast behandelt het boek loopafwijkingen die zijn veroorzaakt door aandoeningen aan heup, knie en voet, evenals het gebruik van orthopedische hulpmiddelen, zoals orthesen.

Deze tweede, volledig herziene druk beschrijft niet alleen de meest frequente loopproblemen, maar ook de oorzaken en de bijbehorende trainingsindicaties. De praktische en didactische waarde van het boek wordt nog verhoogd door de bijbehorende website vol boeiend digitaal lesmateriaal met uitgebreide casuïstiek.

 

Ganganalyse en looptraining richt zich in het bijzonder op eerste- en tweedelijnsfysiotherapeuten, fysiotherapeuten in opleiding en geriatriefysiotherapeuten. Daarnaast is dit boek relevant voor revalidatieartsen, oefentherapeuten, ergotherapeuten en orthopedisch instrumentmakers.

 

Genre: Medical
Format: Paperback
Publisher: Springer Verlag
Author: J. Deckers & D. Beckers
Language: Dutch
Street Date: June 1, 2017
TCIN: 51646382
UPC: 9789036813471
Item Number (DPCI): 248-27-4219
If the item details above aren’t accurate or complete, we want to know about it. Report incorrect product info.

Guest reviews

Prices, promotions, styles and availability may vary by store & online. See our price match guarantee. See how a store is chosen for you.