:

product description page

Hardlopen : Biomechanica En Inspanningsfysiologie Praktisch Toegepast (Paperback) (Frans Bosch)

Hardlopen : Biomechanica En Inspanningsfysiologie Praktisch Toegepast (Paperback) (Frans Bosch) - image 1 of 1

about this item

Boek en dvd bieden de nieuwste inzichten op het gebied van looptraining.
Aan de orde komen innovatieve trainingsconcepten die gebaseerd zijn op recent wetenschappelijk onderzoek en op uitgebreide kennis van de trainingspraktijk.
Looptrainers, fysiotherapeuten, leraren lichamelijke opvoeding en hardlopers kunnen hun voordeel doen met deze publicatie.
Vanuit biomechanisch en inspanningsfysiologisch perspectief worden onderwerpen als looptechniek, energieleverantie, adaptatie en krachttraining behandeld. Recente wetenschappelijke inzichten worden vertaald naar de trainingspraktijk.
In deze tweede, herziene druk zijn allerlei aspecten van looptraining tot in detail uitgewerkt. Talrijke illustraties en foto's verhelderen de uiteenzettingen over lopen op hoge snelheid, loopscholing en krachttraining.
De bijgevoegde dvd's zijn rijk aan videobeelden en animaties. 
Deel 1 van de dvd verklaart de looptechniek zowel voor beginners als voor experts. Deel 2 bevat foutenanalyses en een grote reeks loopscholingsoefeningen. Boek en dvd bieden een uitputtende analyse van alle aspecten van het hardlopen.
Genre: Medical
Format: Paperback
Publisher: Springer Verlag
Author: Frans Bosch
Language: Dutch
Street Date: January 28, 2017
TCIN: 51563682
UPC: 9789036816083
Item Number (DPCI): 248-25-0625

guest reviews

Prices, promotions, styles and availability may vary by store & online. See our price match guarantee. See how a store is chosen for you.