product description page

Het Klinisch Onderzoek Van Paard En Landbouwhuisdieren (Paperback)

Het Klinisch Onderzoek Van Paard En Landbouwhuisdieren (Paperback) - image 1 of 1

about this item

'Het klinisch onderzoek van paard en landbouwhuisdieren' is de geheel herziene vierde druk van 'Het klinisch onderzoek bij grote huisdieren'.
De inhoud van dit boek is de neerslag van jarenlange ervaring op het gebied van het onderwijs in de Klinische Diagnostiek, zoals dat wordt gegeven door de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht.
'Het klinisch onderzoek van paard en landbouwhuisdieren' geeft theoretische achtergronden van en feiten over het klinisch onderzoek bij het paard en bij landbouwdieren. Het klinisch onderzoek is uitgebreid tot dat van de (belangrijkste) landbouwhuisdieren. Naast het rund en de kleine herkauwers worden nu ook het varken en de kip behandeld.
Nieuw in deze vierde druk van 'Het klinisch onderzoek van paard en landbouwhuisdieren' is een korte beschouwing over de wijzen waarop tot een diagnose wordt gekomen, over de beslissingen in dit proces en erna, en over de karakteristieken van diagnostische tests in het algemeen.
Omdat in de landbouwhuisdierensector de aandacht zich steeds meer richt op de koppel als geheel, is bovendien een nieuw hoofdstuk toegevoegd over de koppeldiagnostiek. Het boek is bestemd voor de student, maar kan ook nuttig zijn voor de praktiserend dierenarts.
Genre: Medical
Format: Paperback
Publisher: Springer Verlag
Language: Dutch
Street Date: April 20, 2017
TCIN: 51563758
UPC: 9789036815796
Item Number (DPCI): 248-25-8363

guest reviews

Prices, promotions, styles and availability may vary by store & online. See our price match guarantee. See how a store is chosen for you.