product description page

Inleiding Complementaire Zorg (Paperback)

Inleiding Complementaire Zorg (Paperback) - image 1 of 1

about this item

Dit boek is een betrouwbare kennisbron voor de mogelijkheden, maar ook soms beperkingen, van veelvoorkomende complementaire interventies. 
Elke supermarkt heeft tegenwoordig kruidenthee of badolie met etherische olie in de schappen staan. Veel mensen gaan naar de sauna, laten zich masseren, doen aan tai chi, meditatie of yoga. Omdat het prettig is, maar ook om gezond en in balans te blijven. Maar hoe zit het als ze hierom vragen tijdens verblijf opname in een zorginstelling of anderszins met de gezondheidszorg in aanraking komen? 
Inleiding Complementaire Zorg geeft de huidige stand van zaken weer rond complementaire zorg in Nederland. Het is geschreven door professionals die betrokken zijn bij de ontwikkeling van complementaire zorg, zowel vanuit het verpleegkundig beroep en het verpleegkundig onderwijs als vanuit onderzoeks- en adviesfuncties op dit gebied, aangevuld met deskundigen uit verschillende aansluitende gebieden. 
Dit boek is een betrouwbare kennisbron voor de mogelijkheden, maar ook soms beperkingen, van veelvoorkomende complementaire interventies. Het boek geeft een aanzet tot een beroepsinhoudelijke discussie over de plaats van complementaire zorg. Tegelijkertijd biedt dit boek praktische tips en aanknopingspunten voor zorgverleners die zich willen scholen in een of meer complementaire interventies of complementaire zorg willen introduceren in de instelling waarin zij werkzaam zijn.  
Genre: Medical
Format: Paperback
Publisher: Springer Verlag
Language: Dutch
Street Date: June 28, 2017
TCIN: 52145146
UPC: 9789036817110
Item Number (DPCI): 248-42-1007

guest reviews

Prices, promotions, styles and availability may vary by store & online. See our price match guarantee. See how a store is chosen for you.