Loading, please wait...
:

product description page

Klinisch Redeneren Voor Verpleegkundigen (Paperback)

Klinisch Redeneren Voor Verpleegkundigen (Paperback) - image 1 of 1

About this item

Klinisch redeneren leer je niet alleen uit een boek, het is een vaardigheid die je je geleidelijk eigen maakt. Deze uitgave en de bijbehorende website helpen je om hierin flinke stappen te zetten. Hierbij gaat het vooral om het kritische gebruik van verschillende soorten kennis in een specifieke situatie rondom een zorgvrager.

Deze uitgave beschrijft op basis van wetenschappelijke kennis de verschillende fasen in het proces van klinisch redeneren, zoals de analyse van de zorgvraag, verpleegkundige diagnostiek, verpleegkundige interventies en evaluatie. Het boek helpt te begrijpen hoe je je deze vaardigheid eigen maakt en hoe je je kennis onderhoudt.

De bijbehorende website biedt oefenmateriaal afkomstig uit de praktijk, in de vorm van mindmaps: casuïstiek met oefenvragen, die het redeneerproces uitlokken. De website wordt continu aangevuld met nieuwe mindmaps. Deze bieden je een realistische blik op de praktijk van de verpleegkunde en waardevol oefenmateriaal ter voorbereiding op stages.

Klinisch redeneren voor verpleegkundigen is bestemd voor verpleegkundigen in opleiding, om vertrouwd te raken met klinisch redeneren. Daarnaast is het voor verpleegkundigen een houvast in de dagelijkse praktijk. 

Genre: Medical
Format: Paperback
Publisher: Springer Verlag
Language: Dutch
Street Date: September 23, 2016
TCIN: 51684399
UPC: 9789036811088
Item Number (DPCI): 248-28-4584
If the item details above aren’t accurate or complete, we want to know about it. Report incorrect product info.

Guest reviews

Prices, promotions, styles and availability may vary by store & online. See our price match guarantee. See how a store is chosen for you.