:

product description page

Mechanische Beademing Op De Intensive Care (Paperback) (Hans Ter-Haar)

Mechanische Beademing Op De Intensive Care (Paperback) (Hans Ter-Haar) - image 1 of 1

About this item

Dit boek biedt een volledig en evidence based overzicht van alle facetten van mechanische beademing. Het biedt de zorgprofessional inzicht in de verschillende beademingsvormen en leert ook hoe ze het best kunnen worden toegepast, welke invloed ze uitoefenen op de longen en de rest van het lichaam en wat de gevolgen hier van kunnen zijn. 
Mechanische beademing behandelt onder meer fysiologie, pathofysiologie, respiratoire insufficiëntie, beademingsvormen, curves en loops, het instellen van de beademingsmachine, beademingsstrategieën en technieken, complicaties en andere gevolgen, capnografie en ontwennen van beademing. Het boek gaat waar nodig diep op de materie in met inzichten uit de meest recente studies. Mede dankzij de vele afbeeldingen is het zeer leesbaar en toegankelijk 
Dit belangrijke naslagwerk is onmisbaar bij het interpreteren van onder andere beademingsparameters als druk, volume, flow en CO2 met de bijbehorende curves. Ook biedt het hulp bij het plaatsen van begrippen als bijvoorbeeld shunting en dode ruimte binnen de context van ziekte en mechanische beademing.
Dit boek is een must voor iedereen die met mechanische beademing werkt, van IC-verpleegkundigen (in opleiding), ventilation practitioners (in opleiding), tot artsen in opleiding en vele andere professionals die met mechanische beademing werken.
Hans ter Haar is werkzaam als IC-verpleegkundige en ventilation practitioner in Isala Zwolle.
Genre: Medical
Format: Paperback
Publisher: Springer Verlag
Author: Hans Ter-Haar
Language: Dutch
Street Date: December 29, 2016
TCIN: 51564151
UPC: 9789036815895
Item Number (DPCI): 248-25-0845
If the item details above aren’t accurate or complete, we want to know about it. Report incorrect product info.

Guest reviews

Prices, promotions, styles and availability may vary by store & online. See our price match guarantee. See how a store is chosen for you.