:

product description page

Medische Terminologie Anatomie En Fysiologie (Paperback) (G. H. Mellema)

Medische Terminologie Anatomie En Fysiologie (Paperback) (G. H. Mellema) - image 1 of 1

About this item

Dit leerboek geeft uitleg over de belangrijkste anatomische termen en brengt ze met elkaar in verband. Het boek is bedoeld voor professionals (in opleiding) in de gezondheidszorg voor wie medische terminologie geen uitgebreid onderdeel van hun opleiding was. Bijvoorbeeld doktersassistenten, medisch secretaresses en medewerkers van een GGD of Arbodienst. Ook voor professionals in andere sectoren die vanuit hun functie worstelen met de betekenis van medische termen, biedt het boek uitkomst. Zoals voor medewerkers van zorgverzekeraars en overheden. 
Medische terminologie anatomie en fysiologie maakt inzichtelijk hoe het lichaam is opgebouwd en hoe het functioneert. In combinatie met Medische terminologie pathologie geeft het een goed overzicht van de in de praktijk gebruikte termen. Als anatomieboek is het ook heel goed zelfstandig te gebruiken.
Auteur G.H. Mellema is van oorsprong huisarts. Hij werkte bij verschillende zorgverzekeraars en heeft jarenlange ervaring in het opleiden van medisch secretaresses en doktersassistentes.
Genre: Medical
Series Title: Basiswerk Ag
Format: Paperback
Publisher: Springer Verlag
Author: G. H. Mellema
Language: Dutch
Street Date: June 23, 2017
TCIN: 52170754
UPC: 9789036817660
Item Number (DPCI): 248-42-8101
If the item details above aren’t accurate or complete, we want to know about it. Report incorrect product info.

Guest reviews

Prices, promotions, styles and availability may vary by store & online. See our price match guarantee. See how a store is chosen for you.