:

product description page

Stappenplannen : Technisch Verpleegkundige Verstrekkingen (Paperback) (M. Vermeulen)

Stappenplannen : Technisch Verpleegkundige Verstrekkingen (Paperback) (M. Vermeulen) - image 1 of 1

about this item

In dit werk worden een groot aantal technische verpleegkundige verstrekkingen stapsgewijs beschreven op maat van studenten. Ze zijn overlegd met ervaringsdeskundigen uit het werkveld en beroepsorganisaties. Elke stap wordt uitvoerig toegelicht met verklaringen en aandachtspunten opdat de studenten hun aandacht zouden richten op de correcte uitvoering van elke verstrekking en kritisch zouden leren nadenken over het waarom ervan. Het communicatieve aspect, dat essentieel is, wordt wel vermeld maar niet uitgediept.
Bij een stappenplan hoort ook een checklist waarin de belangrijkste deelhandelingen staan opgesomd. Daarbij wordt duidelijk aangegeven welke deelhandelingen breekpunten zijn om tot een correct eindresultaat te komen. Deze checklists worden niet alleen gebruikt bij het inoefenen, maar ook tijdens de vaardigheidstoetsen. Daarom zijn bepaalde - toch wel belangrijke - aspecten die in een simulatie echter niet te realiseren zijn, niet als breekpunten opgenomen.
Genre: Medical
Format: Paperback
Publisher: Springer Verlag
Author: M. Vermeulen
Language: Dutch
Street Date: October 24, 2016
TCIN: 51836746
UPC: 9789036815352
Item Number (DPCI): 248-35-0604

guest reviews

Prices, promotions, styles and availability may vary by store & online. See our price match guarantee. See how a store is chosen for you.